Γρήγορο mac 'n' cheese

 


Υλικά και Δοσολογίες

  • 250 γρ. τσένταρ, σε κομμάτιπιπέρι
  • 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
  • 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35%, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλου, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 150 γρ. mix τυριών
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σχοινόπρασο

  • Βήματα

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.

  2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος 24x38 εκ.
    βάζουμε το τσένταρ, το κοφτό μακαρονάκι,την κρέμα γάλακτος, τον ζωμό, το τριμμένο τυρί, πιπέρι και αλάτι.

  3. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά.

  4. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και σερβίρουμε με πιπέρι και σχοινόπρασο.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις