Γρήγορο mac 'n' cheese
Υλικά και Δοσολογίες
- 250 γρ. τσένταρ, σε κομμάτιπιπέρι
 - 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
 - 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35%, σε θερμοκρασία δωματίου
 - 1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλου, σε θερμοκρασία δωματίου
 - 150 γρ. mix τυριών
 - πιπέρι
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - σχοινόπρασο
 
Βήματα
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
 - Σε ένα πυρίμαχο σκεύος 24x38 εκ.
βάζουμε το τσένταρ, το κοφτό μακαρονάκι,την κρέμα γάλακτος, τον ζωμό, το τριμμένο τυρί, πιπέρι και αλάτι. - Ψήνουμε για 30-35 λεπτά.
 - Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και σερβίρουμε με πιπέρι και σχοινόπρασο.
 
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου